FAQ

Svar på vanliga frågor

Alla filmer och serier uppdateras löpande.Om du inte hittar den information du letar efter, tveka inte att kontakta oss.

Enligt lagen, så är man skyldig till upphovsbrott, om man själv avkodar kanaler och det gör du inte om du använder IPTV.

Det går att titta på IPTV från oss på många olika sätt. Men för att få ut maximalt av våran tjänst så rekommenderar vi någon av Formuler boxarna, med fördel Formuler Z8 PRO som har stöd för 4k. Annars är Formuler ALPHA också gångbart. Orsaken till att vi rekommenderar Formuler boxarna är att dom är mycket prisvärda och är praktiskt taget buggfria. Detta kan vi säga då våra kunder kör en stor mängd olika boxar och det är kunderna med Formuler som har absolut minst problem!

Det finns även MAG-boxar av olika slag. Problemet med MAG är att inte alla har stöd för bla. alla ljud-codec. T ex DTS.

Vill man inte köpa en box så kan man med fördel ladda ned appen Tivimate om man har en Andriod SmartTV så som Philips eller Sony. Den kombinationen är den enda vi kan rekommendera om man inte har möjlighet att använda box.

IPTV direkt i app på Samsung, LG, med fler är inget vi kan rekommendera då det fungerar bra för vissa och sämre för andra.
Det är även diverse buggar och codecs som sätter käppar i hjulet för vissa tvmärken. 

Appen SmartIPTV rekommenderar vi INTE då den tappar kanallistan alldeles för ofta samt har bristande funktionalitet. 

Nej, det är förbjudet att kolla på flera enheter samtidigt. Ditt konto kommer att bli bannat om detta görs. Vill man kolla på fler enheter samtidigt så kan man betala för ett extra abonnemang som låses till samma ip-adress för en reducerad konstnad.

Det kallar vi den tjänsten där du kan gå tillbaka och titta på ett tidigare sänt program. Så missade du På spåret på fredagen, kan du titta på det när du vill under lördagen. Våra catchup kanaler sparar minst 24 timmar av det som senast sänts på kanalen.

Vilka är era catchup-kanaler?

SE: SVT1 HD SE, SVT2 HD SE, TV3 HD SE, TV4 HD SE, Kanal 5 HD SE, TV6 HD SE, Sjuan HD SE, TV8 HD SE, Kanal 9 HD SE, TV10 HD SE, Kanal 11 HD SE, TV12 HD SE, Viasat Sport Premium SE, Viasat Fotboll HD SE, Viasat Motor HD SE, Viasat Golf SE, Viasat Hockey HD SE, C More Fotboll HD SE, C More Golf FHD SE, C More Hockey HD SE, Sportkanalen HD SE, EuroSport 2 HD SE, SF-Kanalen SE [Multi-Sub], E! Entertainment SE [Multi-Sub], TV4 Fakta SE, Discovery Channel HD SE, Investigation Discovery SE, H2 HD SE [Multi-Sub], SVT Kunskapskanalen SE, TLC HD SE.

DK: DR1 DK, DR2 HD DK, DR3 HD DK, DR RAMASJANG DK, TV2 HD DK, TV2 CHARLIE DK, TV3 DK, TV3+ HD DK, TV3 PULS HD DK, TV3 MAX HD DK, DK 4 DK, KANAL 4 HD DK, KANAL 5 HD DK, 6EREN HD DK, CANAL 9 HD DK

HD är en kanal som skickas ut i 720p, FHD är lite bättre kvalité och skickas ut i 1080p. Står varken HD eller FHD med i kanalnamnet så räkna med att den skickas ut i SD som är den lägsta kvalitén.

Iptv är ett sätt att titta på tv, du behöver ingen antenn eller parabol, det enda du behöver är en internetuppkoppling på ungefär 30mbit/s samt en enhet för att komma igång. Du kan se alla dina favoritprogram, serier, filmer och så mycket mer. För att titta på iptv behöver du en enhet, som t.ex. en tvip box, smart tv, dator eller surfplatta. Möjligheterna är oändliga.

Du behöver minst 30mbit/s mot holland. Bästa tiden för att testa din hastighet är Vardagar 19-22 samt Helger då de flesta bredbandsleverantörer har överbelastning dessa tider. Det finns en del leverantör som ger falska löften om 100mbit bredband, men detta är tyvärr långt ifrån sant. 100mbit får du från dessa om: Du surfar på dagtid, ej kvällstid Om du surfar på hemsidor som har servrar baserade i Sverige Därför ber vi dig prova din bandbredd mot Holland På kvällar och helger då många bredbandsleverantörer har överbelastat. Får du mindre än 30 mbit är det dags att byta bredbandsleverantör då din leverantör ljuger för dig.

För att göra en beställning går du till köp och väljer abonnemang sedan fyller du bara i och följer instruktionerna som står, om du skulle stöta på problem kan du alltid skicka ett mejl eller skriva till oss på telegram.

Alla kanaler som finns i vårat utbud ingår i alla våra abonnemang. Vi sänder alla Svenska IPTV Kanaler, C more, Viasat 4K (Ultra HD), Sportkanalen, Strive, PPV, UFC, Motorsport, Golf, NHL, SHL, Allsvenskan, Champions League, Fotboll och mycket mer.