Vanliga frågor

Alla filmer och serier uppdateras kontinuerligt. Om du inte hittar den information du söker, tveka inte att kontakta oss.

Är det lagligt?

Enligt lagen, så är man skyldig till upphovsbrott, om man själv avkodar kanaler och det gör du inte om du använder IPTV.

Vad behöver jag för att kunna titta på IPTV från er?

Det går att titta på IPTV från oss på många olika sätt. Men för att få ut maximalt av våran tjänst så rekommenderar vi någon av Formuler boxarna, med fördel Formuler Z8 PRO som har stöd för 4k. Annars är Formuler ALPHA också gångbart. Orsaken till att vi rekommenderar Formuler boxarna är att dom är mycket prisvärda och är praktiskt taget buggfria. Detta kan vi säga då våra kunder kör en stor mängd olika boxar och det är kunderna med Formuler som har absolut minst problem!

Det finns även MAG-boxar av olika slag. Problemet med MAG är att inte alla har stöd för bla. alla ljud-codec. T ex DTS.

Vill man inte köpa en box så kan man med fördel ladda ned appen Tivimate om man har en Andriod SmartTV så som Philips eller Sony. Den kombinationen är den enda vi kan rekommendera om man inte har möjlighet att använda box.

IPTV direkt i app på Samsung, LG, med fler är inget vi kan rekommenderar då det fungerar bra för vissa och sämre för andra.
Det är även diverse buggar och codecs som sätter käppar i hjulet för vissa tvmärken.

Appen SmartIPTV rekommenderar vi INTE då den tappar kanallistan alldeles för ofta samt har bristande funktionalitet.

Kan jag använda mitt abonnemang på flera enheter samtidigt?

Nej, det är förbjudet att kolla på flera enheter samtidigt. Ditt konto kommer att bli bannat om detta görs. Vill man kolla på fler enheter samtidigt så kan man betala för ett extra abonnemang som låses till samma ip-adress för en reducerad konstnad.

Vad betyder catch-up?

Det kallar vi den tjänsten där du kan gå tillbaka och titta på ett tidigare sänt program. Så missade du På spåret på fredagen, kan du titta på det när du vill under lördagen. Våra catchup kanaler sparar minst 24 timmar av det som senast sänts på kanalen.

Vilka är era catchup-kanaler?

Sweden:
SVT1 SE,
SVT2 SE,
SVT BARN SE
SVT Kunskapskanalen SE,
TV3 SE,
TV4 SE,
TV4 FAKTA SE
TV4 FILM SE
TV4 GULD SE
Kanal 5 SE,
TV6 SE,
Sjuan SE,
TV8 SE,
Kanal 9 SE,
TV10 SE,
Kanal 11 SE,
TV12 SE,
Paramount Network SE
TLC SE
BBC Earth SE
BBC Brit SE
Discovery Science SE
Discovery Channel SE
Investigation Discovery SE
National Geographic HD SE
National Geographic Wild HD SE
H2 SE
History HD SE
Animal Planet SE
Travel Channel SE
Eurosport 1 SE
EuroSport 2 SE
Sportkanalen SE
C More Fotboll SE
C More Hockey SE
C More Golf SE
C More Live SE
C More Live 2 SE
C More Live 3 SE
C More Live 4 SE
Viasat Explorer HD SE
Viasat Nature HD SE
Viasat History HD SE
V Sport Motor SE
V Sport Golf SE
V Sport 1 SE
V Sport Extra SE
V Sport Premium SE

DK: DR1 DK, DR2 HD DK, DR3 HD DK, DR RAMASJANG DK, TV2 HD DK, TV2 CHARLIE DK, TV3 DK, TV3+ HD DK, TV3 PULS HD DK, TV3 MAX HD DK, DK 4 DK, KANAL 4 HD DK, KANAL 5 HD DK, 6EREN HD DK, CANAL 9 HD DK

Vad betyder HD/FHD?

HD är en kanal som skickas ut i 720p, FHD är lite bättre kvalité och skickas ut i 1080p. Står varken HD eller FHD med i kanalnamnet så räkna med att den skickas ut i SD som är den lägsta kvalitén.

Vad är IPTV?

Iptv är ett sätt att titta på tv, du behöver ingen antenn eller parabol, det enda du behöver är en internetuppkoppling på ungefär 30mbit/s samt en enhet för att komma igång. Du kan se alla dina favoritprogram, serier, filmer och så mycket mer. För att titta på iptv behöver du en enhet, som t.ex. en tvip box, smart tv, dator eller surfplatta. Möjligheterna är oändliga.

Hur snabbt internet behöver jag?

Du behöver minst 30mbit/s mot holland. Bästa tiden för att testa din hastighet är Vardagar 19-22 samt Helger då de flesta bredbandsleverantörer har överbelastning dessa tider. Det finns en del leverantör som ger falska löften om 100mbit bredband, men detta är tyvärr långt ifrån sant. 100mbit får du från dessa om: Du surfar på dagtid, ej kvällstid Om du surfar på hemsidor som har servrar baserade i Sverige Därför ber vi dig prova din bandbredd mot Holland På kvällar och helger då många bredbandsleverantörer har överbelastat. Får du mindre än 30 mbit är det dags att byta bredbandsleverantör då din leverantör ljuger för dig.

Kan jag ta med mitt abonnemang eller min box utomlands? Eller till mitt semesterboende?

Ja absolut, så länge du har en internetuppkoppling.

Hur lägger jag en beställning?

För att göra en beställning går du till köp och väljer abonnemang sedan fyller du bara i och följer instruktionerna som står, om du skulle stöta på problem kan du alltid skicka ett mejl eller skriva till oss på telegram.
Har du inte haft oss tidigare så erbjuder vi tester på 1 timme för att du ska kunna kolla att allt fungerar bra hos dig.
Vi har inte möjlighet till återbetalningar så kolla så allt fungerar som det ska med din utrustning innan köp.

Vilka kanaler ingår? Vad ingår i Abonnemangen?

Alla kanaler som finns i vårat utbud ingår i alla våra abonnemang. Vi sänder alla Svenska IPTV Kanaler, C more, Viasat 4K (Ultra HD), Sportkanalen, Strive, PPV, UFC, Motorsport, Golf, NHL, SHL, Allsvenskan, Champions League, Fotboll och mycket mer.

Inga dolda avgifter. Ingen bindningstid

Du binder dig aldrig till dyra abonnemang hos oss. Du betalar endast för den tid du använder vår tjänst, som ett kontantkort.

Beställ Nu
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products